Assix – ajoneuvojen lisävarustelut

Tehokas toimitusketju lyhentää auton toimitusaikaa. Kun auto varustellaan alusta loppuun asti osana toimitusketjua, toimitus jälleenmyyjille on nopeampi, kustannukset edullisemmat ja täsmällisyys parempi. Kattava kokonaispalvelu takaa myös tasaisen laadun: asiakas voi luottaa lopputulokseen.

Assix-lisävarusteluratkaisut ovat nopea ja helppo tapa saada sekä henkilö- että hyötyajoneuvot käyttövalmiina ja viimeisteltyinä samassa yhteydessä tehdastoimituksen kanssa. Lyhyempi toimitusaika nopeuttaa pääomien kiertoa ja täsmällisyys tuo varmuutta myös leasing-toimituksiin.

Tuotamme loppukäyttäjien tarpeiden mukaan räätälöidyt lisävarusteluratkaisut yhdessä automyynnin ja rahoituskumppanien kanssa. Henkilö- ja hyötyajoneuvojen varustelut voidaan toteuttaa laadukkaasti ja räätälöidysti esimerkiksi autoliikkeiden tai yritysasiakkaan tarpeisiin.

Tällä hetkellä jo joka kymmenes Suomessa myytävä uusi auto on Assix-varusteltu. Merkkikoulutetut asentajamme takaavat asennustyön korkean laadun. Assix-lisävarusteet voi tilata myös Assix-verkkokaupan kautta.

Assix-lisävarusteltu auto on

  • viimeistelty käyttäjän toiveiden mukaan
  • laadukas ja virheetön
  • toimitettu perille sovitussa ajassa, sovittuun hintaan.

Assix Autovalmistajille Ja -Maahantuojille

Tehdastoimituksen yhteydessä toteutettava varusteluratkaisu on kustannustehokkain tapa toteuttaa jälkiasennettavien varusteiden asennukset ja kampanjat myös lyhyellä varoitusajalla. Merkkikohtaisesti koulutetut asentajamme varmistavat asennusten korkean laadun.

Assix Autoliikkeille

Automyyjät tuntevat autonostajien tarpeet parhaiten ja ovat siksi tärkeä kumppanimme. Kehitämme ja suunnittelemme henkilö- ja hyötyajoneuvojen varustevalikoimaa jatkuvasti yhdessä asiakkaidemme kanssa vastataksemme päivän kysyntään. Automyyjä voi tilata Assixin lisävarusteet helposti ja nopeasti Assix verkkokaupan kautta.

Assix Leasing-Yhtiöille Ja Yrityksille

Merkittävä osa Suomen yritysautoista on leasing-yhtiöiden hallinnassa. Meiltä löytyy valmiita ratkaisuja uusien autojen varusteluun, viimeistelyyn, toimitusten hallintaan ja palautuvien autojen myyntikunnostukseen. Auton viimeistely maahantuonnin yhteydessä tuo varmuutta sekä toimitusaikaan että leasing-sopimusten hallintaan ja lisää tiedon läpinäkyvyyttä.

Kehitämme valmiita hyötyajoneuvojen varustekonsepteja eri käyttötarkoituksiin yhdessä yritysasiakkaidemme kanssa. Vakioidut kokoonpanot laskevat kustannuksia ja lyhentävät toimitusaikaa.

Verkkokauppa

Assix-lisävarusteet löydät myös Assix- verkkokaupastamme, joka on helppokäyttöinen työkalu sopimusasiakkaillemme. Automerkkikohtainen lisävarusteluvalikoima ja tiedot uusista tuotteista ovat käytettävissäsi 24/7. Sujuva ja helppo lisävarustelupalvelu vapauttaa korjaamon ja automyynnin huoltokapasiteettia.

”Löysimme Assix-lisävarusteista meille ja asiakkaallemme Forcit Oy:lle sopivat ratkaisut. Voimme lisäksi tilata ne kätevästi suoraan Assix.fi-verkkokaupasta, mikä vähentää tilausten hallinnointiin kuluvaa aikaa!”

Jouni Vänskä
myyntipäällikkö, Autotalo Hartikainen

 

Toimitusvarmuus Ja Laadunvarmistus

Auto-Uuttera on useiden autovalmistajien ja -maahantuojien sertifioima yhteistyökumppani. Varmistamme, että toimittamamme ajoneuvot täyttävät uusille ajoneuvoille asetetut laatuvaatimukset myös lisävarusteiden osalta ja että toimitus on täsmällinen, kustannustehokas ja tasalaatuinen.

Kysy lisää myynnistämme!