Assistor-Uuttera Oy

Assistor-Uuttera on Suomen johtava ajoneuvologistiikan toimija. Yli puolet Suomessa myytävistä uusista autoista kulkee autoliikkeisiin ja asiakkaille meidän kauttamme. Yhtiö syntyi, kun kaksi perinteikästä yritystä, Assistor ja Uuttera, yhdistyivät 1.5.2019. Juuremme juontavat kuitenkin yli 70 vuoden taakse: Uuttera on palvellut autoalan johtavia toimijoita vuodesta 1945 ja Assistor vuodesta 1966 lähtien.

Yhtiönä Assistor-Uuttera katsoo eteenpäin ja haluaa tarjota asiakkailleen alan moderneimmat palvelut ja parhaan palvelukokemuksen. Korkea laatu, nopeat ja täsmälliset toimitukset ja nykyaikaiset järjestelmämme helpottavat asiakkaamme arkea. Assistor-Uuttera on kumppani, johon voi luottaa: huolehdimme asioista sovitusti, jolloin asiakas pääsee pitämään omat lupauksensa.

Logistiikan lisäksi huolehdimme kaikista uuden auton tilaajan tarpeista laadunvalvonnasta auton varusteluun ja verotukseen. Digitaaliset järjestelmämme ovat toimialan edistyksellisimmät. Niiden kautta asiakkaamme voi seurata reaaliaikaisesti oman ajoneuvonsa kuljetusketjua. Kehitystiimimme suunnittelee ja rakentaa juuri asiakkaalle räätälöidyt ratkaisut. Samalla varmistamme toiminnan korkean laadun jokaisen ajoneuvon osalta.

Toimintamme kattaa koko Suomen. Olemme vahvasti läsnä Hangon ja Turun satama-alueella. Pääkonttorimme sijaitsee Vantaalla, Aviapoliksen alueella. Assistorin ja Uutteran yhdistyminen on parantanut kapasiteettiamme ja laajentanut toimitilojamme. Näin pystymme palvelemaan entistäkin paremmin suomalaisia ja kansainvälisiä asiakkaitamme.